T’oferim una àmplia varietat de serveis editorials adaptats a les teves necessitats.

Dibujo hecho a mano del escrito de un poema con golondrinas volando alrededor

Serveis Professionals

Informe de lectura

Informe de lectura

Dins dels serveis editorials, l’informe de lectura és una de les eines bàsiques per avaluar els manuscrits. Es tracta d’una anàlisi objectiu i professional de l’obra, assenyalant tant els punts febles com els punts forts de l’estil, la trama i els personatges. Si busques una crítica constructiva d’un manuscrit, necessites un informe de lectura.

Però a Caja de Letras anem un pas més enllà. No només t’oferim un informe complet. També t’oferim consells i suggeriments per solucionar els problemes detectats i que puguis aprofitar al màxim el potencial de la història que has creat. Et prometem que, després del nostre informe, sabràs com treure el màxim partit del teu manuscrit.

Serveis Professionals

Tutories personals

Tutorías personales

Així com l’Informe de Lectura es planteja per a una obra acabada, el servei de Tutories està pensat per a acompanyar l’autor al llarg de tot el procés d’escriptura, des de la planificació fins a la correcció final.

Mitjançant sessions adaptades al teu propi ritme i la facilitat de comunicació de les noves tecnologies, podrem donar-te tot el ‘feedback’ que necessites per convertir la teva idea en una obra que puguis presentar a qualsevol editorial. Som tutors experimentats i et demanarem el millor de tu mateix perquè acabes amb un manuscrit del qual et puguis sentir orgullós.

Serveis Professionals

Correcció professional

Corrección profesional

La correcció professional és molt més que revisar l’ortografia d’un text, és assegurar-se que no hi ha cap tipus d’error, ja sigui ortotipogràfic, gramatical o d’estil, que pugui fer-lo menys atractiu. No és una tasca que pugui fer qualsevol, per això a Caja de Lletres comptem amb filòlegs i professionals titulats amb Màster de Correcció per a una tasca tan important com és corregir un text de cara a la seva publicació.

Skip to content